Muhammad Hanafi's FotoPage

By: Hanafi Ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 3-Oct-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Berbuka Puasa@ Yayasan Kepimpinan Perdana

Saya bangga dengan Hanafi sebab datang majlis saya ni..
Aku ngan isteri isteri..oops..isteriku..
Ambik aura sikit...
Hehehehe...dapat gi Yayasan Kepimpinan Perdana yang syok ni...Bukak posa ngan Tun Dr. Mahathir dan isteri...Hmm.. Makanan boleh tahan...Yang paling best daging masak hitam dia...bagi akula..Yang lain lain tu adala daging kambing salai makan ngan kuah asam, kari daging..masak kampunglah sedap...Pastu sembahyang tarawih bersama and then still need to join them moreh pulak...Yelah..kan balik teruih apa pulak diorang kata walaupun yang gi moreh tu tinggal berapa kerat je...Manalah tau Tun perasan muka aku.."Hmmm..Budak ni balik lambat sama ngan aku...bagus bagus..ada harapan besar budak ni.."fikir Tun..Hahahahaha....sebenarnye nak tunggu time free ambik gambar sama sama...kalau balik awal, mana nak dapat.hehehe....




Saturday, 30-Sep-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Berbuka Puasa Kelab Bekas Rumah Haji Razal

antara tetamu yang hadir
Farah & Kidd, oit, bile korang nak kawin ni?!
ntahape ntah aku buat ngan bini aku ni...
Minggu pertama puasa korang dah serbu rumah aku..ingat nak rasa air tangan wife aku la tu...Air tangan makcik kat Pasar Ramadhan Stadium Seksyen 13 jugak korang makan...mana nak sempatnya bini aku nak masak..sori beb...kul 7.40 siaplah masak...makan roti john dululah kut time buka tu...apapun, thanks guys sebab datang umah aku...Juadah yang korang bawak pun macam nak makan kat Majlis Berbuka Puasa untuk 30 orang...anyway, thanks again sebab bawak juadah buka...woi, nanti raya jangan lupa datang umah aku lagi oit....


Tuesday, 19-Sep-2006 13:19 Email | Share | | Bookmark
Majlis Anugerah Fellow Intan & Diploma Pengurusan Awam

Pentas ambik Scroll
Kitorang baru masuk ni
Barisan KSN & Dewa Dewa
View all 9 photos...
Alhamdulillah akhirnya aku berjaya jugak menamatkan Kursus Diploma Pengurusan Awam Sesi 2/2004..Ni dah nak ambik Scroll dah..Yang bestnye ni....batch kitorang ngan 1/2005 yang pertama kali buat kat Putrajaya International Convention Centre (PICC)..Ala..Yang macam helmet tu...Boleh dikatakan grandla jugak..Selama ni wat kat Auditorium INTAN Bukit Kiara je..

Yes, lepas ni boleh confirmlah aku dalam Perkhidmatan Awam..Yahoooooooooo!!!! Setelah penat lelah mengharungi Kursus 6 bulan..Tenteralah,Polisla,Bombala, OBS la...macam macam lagilah...Penat aku nak cite...


Saturday, 16-Sep-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Perasmian Pertandingan Memancing

Dengan Pemiklik kolam mancing
Dengar korang sumee!!!
Tahniahlah ye!!!
View all 6 photos...
Allo everybody,

Hari ni nak kena rasmi pulak Pertandingan Memancing anjuran Persatuan Pembantu Am Rendah Negeri Selangor...Depa dah panggil, kita kena tolong rasmilah...Saja..kadang-kadang orang bawah kite kena jaga jugak hati depa...diorang jugak nak buat keje kite nanti....

Disiruh pilih ikan..aku bukannay makan ikan air tawar...Dah tu pulak yang dapat nombor satu ikan tongsan..Tu dia berat ikan 7.9 kilo...dah macam budak setahun...Oklah jugak...jual kat Bangla lagi elok la...


Tuesday, 15-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan - Jalan Bulan & Madu @ Langkawi

Terima Kasih Air Asia kerana menerbangkan kami ke Langkawi
Abang, tunggu kat sana ye..
Hello
View all 24 photos...
Lepas sanding sehari je dapat rehat..Aduh, nak kena berkemas lak gi Langkawi..Pengantin perempuan pun dah lama tak gi sana...Yelah, Darjah 6 dulu baru pegi..Time tu budak budak, apa tau...Hehehehe..Jangan marah Yang..

Aku pun sama gak...Pegi dulu pun lawat Makam Mahsuri je..Sekarang ni dah jadi muzium dah..Siap salasilah keluarga dari awal sampai Aishah tu...Kira berbaloila bayar tiket masuk...



[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net